Vår Visjon

Helhetlig syn på Bliss Massage Oslo Sentrum

Bliss Massasje Oslo Sentrum tilbyr mange forskjellige former massasje terapier, både avslappende massasje og sensuell kropp mot kropp massasje. Vår mest avanserte og dypt avslappende holistiske terapi program er vår tantriske massasje.

Slapp av og åpen deg opp for Bliss Massasje Oslo Sentrum

Sett fra et holistisk perspektiv, kan kroppen sees på som en refleksjon av ens helhetlige vesen og de opplevelser man har hatt. Kroppen rommer alle følelser (inkludert de som skjules i ens bevissthet), ens tro og øvrige spirituelle uttrykk. Enkelte profesjonelle som jobber helserelatert, har intuitivt visst om disse koblingene. I senere tid er disse relasjoner mellom sinn, kropp og sjel vitenskapelig bevist.

På et emosjonelt plan kan massasje føre til en avspenning, sanselighet og en delikate berøring vi har lengtet etter. Dette beroliger hjernen, reduserer stress og gjør at vi føler oss elsket igjen. På et dypere plan kan massasje forløse blokkeringer som vi har lagret i kroppen. Dette kan igjen påvirke vår energiflyt og føre til endringer i vår vitale alkemi og vekst.

Vår evne til å tilpasse oss de behov hver gjest og enkeltperson har; er grunnleggende i vårt arbeide som massasje terapeuter. Vi tilpasser oss videre til din karakter og personlighet. Vårt mål er å gi en tilpasset massasje for hele mennesket og ikke bare kroppen. Av denne grunn gjør vi massasje med mennesket og ikke for mennesket.

Hos oss følger vi en kreativ massasje prosess der vi lar oss bli ledet ut ifra prinsippene om sensitivitet, oppmerksomhet, kunnskap og profesjonalitet.

Ta en dyp pust og la deg slappe av hos Bliss Massasje Oslo Sentrum

Det er selvsagt viktig at vi tar utgangspunkt i hver enkelt gjest og de ønsker de bringer med seg. Noen ønsker en enkel skulder massasje, mens andre vil ha en mer helhetlig massasje som stimulerer personlig vekst. Bliss Massasje i Oslo vil innfri dine individuelle ønsker her.

For å berike opplevelsen til hver gjest, er vi dedikeret til å tilføre dette aspektet av indre vekst.

Vi håper du blir ”berørt” av den elegante, varme og koselige atmosfære vi har skapt ved vårt Massasje Senter i Oslo.