Tantrisk Massasje for Kvinner

Tantrisk-Massasje-for-kvinner-i-Oslo

Tantrisk Massasje for Kvinner

Kvinnen er fullt mottakelig til å føle orgasmisk nytelse overalt i kroppen, bare de får tilstrekkelig tid. Det kan oppleves som en sjelden erfaring i det å bli tatt hånd om, fra topp til tå, uten noen forventninger. En tantrisk massasje vil være en fantastisk mulighet til å la seg skjemme bort.

For at kvinnen skal føle seg bedre, vil vi gjennomgå en kombinasjon av avslappende teknikker som reduserer stress, smerte og muskel spenninger. Vår tantrisk massasje for kvinner innebærer omtanke, komfort, en følelse av selvbeherskelse og en dyp samklang med massasje terapeuten.

En tantrisk massasje kan innebære en kompleks opplevelse for kvinner som trenger en dyp avspenning, forent med behovet for å gjenvinne sine sanser. Alt i en varm, trygg og respektfull omgivelse. Vi respekterer selvsagt de grenser som settes, slik at det kan bygges personlig tillit, og at de behov som oppstår, blir innfridd.

Din opplevelse av trygghet er spesielt viktig for oss. Alt foregår i sakte tempo slik at du når som helst kan stoppe eller endre på behandlingen. Du velger selv den terapeuten du føler best vil innfri dine ønsker.

Er det en utfordring for deg å avtale en terapitime Tantrisk Massasje som kvinne?

Hvis du føler angst eller usikkerhet, kan du gjerne invitere en venn som følger deg. Kanskje dere begge kan oppleve en ny og annerledes massasje form sammen.

Under massasjen vil du være naken, mens selve massasje terapeuten vil ha på seg kortbukser og ellers være topløs. Du vil bli massert med biologiske kvalitetsoljer og med en kombinasjon av bestemte og løse berøringer.

Vår tantrisk massasje for kvinner er en helhetlig kropps massasje. Den vekker og åpner de seksuelle energier og hjelper de til å løfte seg og flyte fritt igjennom hele din kropp. På denne måten blir energiene ikke bare konsentrert i de seksuelle områdene. Du vil merke at hele kroppen blir vekket, sensitiv og orgasmisk.

Du kan også prøve Yoni Massasje

Yoni er Sanskrit benevnelsen for vulva, og kan inkluderes i den tantriske massasjen for kvinner, men kun etter ønske fra deg. Vi vil spesifikt spørre deg om dette før massasje timen begynner. Hensikten med denne form for massaje er ikke å øke begjæret, men forsiktig fjerne spenninger eller traumer som evt. har satt seg fast i denne erogene sone. Tross dette, kan det jo hende at behandlingen forløser en seksuell stimuli som evt kan oppleves som en kjærkommen bi-effekt.

Over tid, kan evt blokkeringer og spenninger føre til at kvinner mister sin sanselighet eller føle smerte. Dette kan igjen føre til at man mister lysten og lede til depresjoner. Når spenninger løses opp, kan yoni massasjen gradvis øke kvinnens sensitivitet, deres evne til å kjenne lyst, optimisme og glede.

En yoni massasje vil forløse strømmer av endorfiner; såkalte ”gledes hormoner”. Disse bidrer til følelser av velvære, selvsikkerhet og indre balanse.

Priser

Tantrisk massasje for kvinner

Varighet: Ca 120 minutter,
Pris: Kr 1600,-(ink VAT 25%)
30 minutter ekstra Kr 500,-