Tantrisk Massasje Oslo

Tantrisk Massasje

Ekte Tantrisk Massasje Oslo

Den form for tantrisk massasje vi tilbyr i Oslo, har vært praktisert i over 5000 år. Denne kunstformen har sin opprinnelse fra India og sies å ha en dypt avspennenende effekt på både kropp og sinn. Når vi lærer å koble ut forstyrrende tanker, åpner vi oss for en helt ny og sensuell verden. Vi overgir oss til en sanselig vandring der følelsene overgår våre tanker.

Hva innebærer en ekte Tantrisk Massasje?

En ekte tantrisk massasje Oslo fører til en dypsindig avspenning ved at den seksuelle energi vekkes og blir så kanalisert gjennom hele kroppen. Tantrisk massasje innebærer både en stimulering og avspenning av dine energier på et mesterlig vis, og følger de samme bølger av sanselighet som trigges av et musikalsk mesterverk.

Når du blir oppmerksom i hele din kropp, vil alle dine sanser vekkes. Det starter kanskje med hørselen, så lukt, forestillingsevne og deretter berøring. Du blir oppmerksom på et hav av sanselighet over hele kroppen. Du vekkes til total tilstedeværelse og kjenner bølger av stimuli og avspenning i ett. Dette fører til bølger av det som kan kalles full kropslig orgasme. På denne måten vil du få en dypere forståelse for hva den seksuelle livsenergi egentlig er. Åpen deg for en Ekte Tantrisk opplevelse i Oslo.

Sublime fordeler av den Tantriske Massasjen

Klarer man å mestre den seksuelle energi, vil dette ifølge visdommen i Tantra, snu seksuell nytelse til dypere nivåer av tilfredshet. Mestringen fører til sublime effekter som er fordelaktig for hele kroppen, sinn og sjel.

Vi inviterer deg til en opplevelse av tantrisk massasje Oslo; til å dykke langt ned i en opplevelse av ekstase. Slapp av og åpne opp sinnet. Etter litt øvelse vil du nå dype nivåer av nytelse i hele ditt vesen, bølger av levende energi som strømmer gjennom kropp og sjel– bringe deg til nye høyder og gir en legende følelse.

Behersk den seksuelle energi gjennom Tantrisk Massasje Oslo

Mannen blir mer maskulin, øker sin trygghet, bli friere, mer viril og våkner seksuelt. Han vil erfare økt nytelse og økt kontroll over sin energi. Han vil være i stand til å erfare en full kropslig orgasme.

Kvinnen blir mer feminin, tilfreds, utstrålende, trygg, sensuell, erotisk, avspent, åpen, vakker og fri.

Priser

Tantrisk massasje for menn

Varighet: Ca 90/ 120 minutter,
Pris: Kr 1600,- / Kr 2000,- (ink VAT 25%)
30 minutter ekstra Kr 500,-

Tantrisk massasje for kvinner

Varighet: Ca 120 minutter,
Pris: Kr 1600,-(ink VAT 25%)
30 minutter ekstra Kr 500,-

Tantrisk massasje for par

Varighet: Ca 120 minutter,
Pris: Kr 3200,-(ink VAT 25%)