Tantrisk Massasje for Menn

Tantrisk Massasje for menn i Oslo

Tantrisk Sensuell Massasje for Menn i Oslo ved Bliss Centre

Den holistiske tilnærming til tantrisk massasje terapi kan berøre hele ens vesen– fysisk, mentalt og emosjonelt. Den innebærer en mulighet for en helhetlig opplevelse der du blir ledet igjennom prinsippene av sanselighet, oppmerksomhet og berøring.

Det er ikke bare kvinner som har spesielle behov, men absolutt også mannen. Menn ansees for å være mer aktive og opptatt med sitt. Mannen trenger likevel å lære seg å slappe av og være mer mottakelige. Ofte kan en tantrisk massasje være løsningen på akkurat dette behovet.

Den ekte Tantriske Massasje for men– en metode til å øke din oppmerksomhet

En tantrisk massasje seanse for menn er både avslappende og sensuell i samme omgang. Din seksuelle energi vekkes og spres gjennom hele kroppen. En ekte tantrisk massasje fører til dype stadier av nytelse og avspenning. Regelmessig gjentakelse av denne opplevelsen kan føre til en varig forandring av ens selvinsikt, av egen sensualitet og seksuell energi.

Tantrisk massasje for menn er en sensuell og helhetlig kropp til kropp opplevelse

Massasje terapeuten vil berøre din kropp på en svært kreativ og sensuell måte, men massasjen vil ikke inkludere genitalia. Massasjen kan gis av en eller to massøser. Du er naken under masseringen og massøsen er topløs.

Det tillates ingen form for samleie eller tilsvarende seksuell aktivitet mellom gjesten og massøsen.

Vår tantriske massasje for menn innebærer en behandling av hele kroppen. Gjennom denne sensuelle massasjen vil du gradvis lære å øke din bevissthet til å omfatte hele kroppen. Den erotiske følelsen vil ikke bare være begrenset til området rundt genitalia, men vil inkludere hele kroppen. Din sensitivitet og opplevelsen av nytelse vil bli vekket. På denne måten, vil du forbedre din evne til selvkontroll ved hjelp av sensuell massasje.

Det er et kjent faktum at menn har en tendens til primært å fokusere på de seksuelle områdene, siden den seksuelle energi lett føles der. Dette gjør at mange menn glemmer å inkludere resten av kroppen og deres helhetlig kapasitet; da også sinn og sjel.

Den tantriske tradisjon inkluderer således ikke ejakulasjon. Det er kun når mannen bevarer sin kreative energi, at total sanselighet kan oppleves. Målet med vår sensuelle tantriske massasje er at mannen øker sin energi, og ikke mister den. Dette fører til en dypere helhetsopplevelse, øker følelsen ev selvkontroll og gir en langvarig effekt.

Dyp avspent, likevel fullt tilstede

En sensuell tantrisk massasje kan være en sterkt berikende erfaring. Du får følelsen av total overgivelse samtidig som man er i full kontroll. En opplevelse av dyp avspenning i våken tilstand.

Priser

Tantrisk massasje for menn

Varighet: Ca 90 / 120 minutter,
Pris: Kr 1600,-/ Kr 2000,-(ink VAT 25%)
30 minutter ekstra Kr 500,-