Blogg

MASSASJE HJEMME - PUNKT 1

MASSASJE HJEMME - PUNKT 1


Kropp til kropp-massasje er ikke bare for massasjesalonger. Du kan gjøre det hjemme hvis du vil. Så hvis du bestemmer deg for å tilby partneren din en uforglemmelig sensuell opplevelse, er det to artikler som vil fortelle deg hvordan du gjør kropp til kropp-massasje hjemme hos deg.

Du vil finne nyttig informasjon om hvordan du forbereder deg og hvordan du kan tilby massasje. Imidlertid vil vi ikke fokusere på de spesielle massasjeteknikker, da disse tar tid å lære. Men du vil få nok informasjon til å komme i gang. Klar? La oss begynne!

Skap et sensuelt miljø.

Finn et luftig, stille rom der ingen vil forstyrre deg på en eller to timer. du kan gjøre kropp til kropp-massasje på sengen, hvis du har en stor seng eller på en madrass plassert på gulvet. Kropp til kropp-massasje trenger nok plass, da det involverer mange bevegelser der du vil bruke hele kroppen din.

Demp lysene. Hvis du har rødt lys eller lysestaker, vil dette være bra. Ikke tenn for mange stearinlys, de de forbrenner oksygen i rommet - bare noen få vil være nok. (Av sikkerhetsgrunner - vær oppmerksom på hvor du plasserer dem.) Stearinlys vil skape en fin romantisk atmosfære. Velg litt avslappende, men sensuell musikk for å skape riktig atmosfære. det er mye sensuell massasjemiks-musikk på YouTube, og det er bedre hvis du kan laste ned den, så de irriterende annonsene ikke vil forstyrre stemningen.

Bruk olje.

Olje spiller en viktig rolle i kropp til kropp-massasje, da den hjelper deg med å gli på toppen av partnerens kropp. Jeg anbefaler deg å velge en naturlig olje, risolje, olivenolje, druefrøolje, mandelolje, for å nevne noen. Forsikre deg om at de er kaldpresset og organisk.

Du kan legge til noe dråper essensiell olje, for aromaterapi - prøv jasminolje, roseolje eller bergamottolje.

Forbered deg på å bli oljete.

Ja, du vil ha mye olje på deg. Da du ikke bare bruker hendene dine til å massere partneren din, men også over- og underarmene, brystene (hvis du er kvinne), lårene, leggene, beina, osv. vil det være olje overalt. Det er bra å forberede deg på forhånd med noen håndklær, våtservietter og et teppe (vanntett om du har) på senga. Det kan bli rotete,, så sørg for at du har alt i nærheten, slik at du ikke trenger å hente det senere, med olje på fotsålene.

Start med en dusj.

Både deg selv og partneren din.... Du kan gjøre det sammen hvis du liker det.

Bli vant til å være naken.

Kropp til kropp-massasje trenger to nakne kropper. Hvis du er sjenert, men likevel vil tilby partneren din kropp til kropp-massasje, er det bare å dempe belysningen litt til.

Slapp av før du begynner.

Ha partneren din liggende på sengen/madrassen med ansiktet ned. Plasser deg nær ham. Lukk øynene et minutt eller så, rett før du begynner. Ro ned pusten. La et lite smillyse opp i ansiktet ditt. Slapp av... Du er nå klar til å starte kropp til kropp-massasje!

Hvis du ønsker å oppleve kropp til kropp-massasje utført av en profesjonell i Bliss Tantra massasjesenter i Oslo, kan du bestille time her.Legg igjen en kommentar