Blogg

KROPP TIL KROPPMASSAGE - EN SENSUELL TERAPI

KROPP TIL KROPPMASSAGE - EN SENSUELL TERAPI
Kropp til kroppmassasje er en veldig sensuell type massasje, som, kanskje uventet, har viktige terapeutiske fordeler.
Mens du blir overveldet av sensualitet og deilige sensasjoner, nyter kroppen din alle disse, slapper av og er i en prosess av fornyelse med flere effekter.

KROPP TIL KROPPMASSASJE ER EN SENSUELL OPPLEVELSE

Sensualitet betyr "betingelsen av å være i velbehag og full opplevelse av sansene dine". Akkurat hva kropp til kroppmassasje tilbyr ved Bliss massasjesenter i Oslo.
Eksperter innen Tantrisk berøringskunst, med dyp kunnskap og timer med trening, bruker massøsene fra vårt tantriske massasjesenter i Oslo kroppene sine for å tilby deg en utsøkt opplevelse. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og å være mottakelig.

Den myke musikken, det beroligende preget og en eksotisk aroma tar deg til nye dimensjoner. Du vil finne deg i en oase av nytelse og dyp avslapning.
Dessuten vil massøsen din bruke spesielle tantriske teknikker som løfter opp energien slik at du får en full kroppsopplevelse.
Dette betyr at den sensuelle energien ikke vil forbli i ditt seksuelle område, men at den blir omgjort til saliggjørende energi.

Du vil kunne føle nytelse i mange deler av kroppen din. Du kan like gjerne ha en full kroppslig energetisk opplevelse for første gang i ditt liv.
Mange av de faste kundene fra Bliss tantrisk massasjesenter beskriver hele opplevelsen av kropp til kroppmassasje som saliggjørende.

Det beste er å oppleve det selv, men her er noen av fordelene med kropp til kroppmassasje.
Effektene på din generelle velvære:
* holder kroppen din i god form
* slapper av psyken din
* åpner hjertet ditt
* øker energien din
* forbedrer erotikken din
* du føler deg bortskjemt og blitt tatt vare på

KROPP TIL KROPPMASSASJE ER OGSÅ EN TRAPEUTISK OPPLEVELSE

Så langt har vi snakket om den sensuelle delen. Men hva med det terapeutiske aspektet?
Kropp til kroppmassasje fra Bliss Tantriske massasjesenter i Oslo er også terapeutisk på grunn av dets positive effekter på kropp sjel og sinn.
Det er en kompleks massasje som alltid starter med en massasje full av avslapning.

Massøsen presser også visse akupressurpunkter langs de energetiske meridianene i kroppen din for å fjerne blokkeringer av energistrømmen.
Når den er låst opp og aktivert, vil energien strømme gjennom kroppen din under de varsomme berøringer av massøsen din.
Musklene dine vil slappe av; stresset forsvinner så vel som trettheten.

Kroppen har den bemerkelsesverdige kvaliteten til å helbrede seg selv. Ved å redusere stresset gjennom en godt utført massasje, vil det hjelpe kroppen din å finne balansen og regenerere.
Å ha en sjarmerende og erfaren massøse som ivaretar deg, har også en beroligende og lindrende effekt. Du vil være mer tilstede i kroppen din, og tillate sinnet ditt å finne ro.
Legg merke til fordelen med kropp til kroppmassasje umiddelbart etter økten og i dagene som følger.

Terapeutiske effekter du kanskje vil merke:
* slapper av musklene
* reduserer stress
* lindrer angst og depresjon
* forbedrer blodstrømmen
* forbedrer søvnkvaliteten
* fjerner fysisk og mental tretthet
* forbedrer hudtilstanden din

NÅR VIL DU SE EFFEKTEN?

Selv om du observerer mange fordeler fra den første økten, vil de fantastiske effektene fordype seg hvis du gjør det regelmessig over en tid.
Vi anbefaler deg å glede deg over en kropp til kroppmassasje i vårt Tantriske senter i Oslo en gang i uken for å få mest mulig ut av dets kumultive effekter.
Som en konklusjon er kropp til kroppmassasje en hyggelig sensuell opplevelse med mange effekter som går langt utover gledens rike.

Bestill en kropp til kroppmassasje akkurat nå, og nyt de ekstraordinære fordelene.


Legg igjen en kommentar