Blogg

Fysiske og emosjonelle fordeler ved massasje

Fysiske og emosjonelle fordeler ved massasje

De fleste kjenner til den deilige, nesten ubeskrivelige følelsen vi sitter igjen med etter en god massasje. Idet vi legger oss på massasjebenken, roer sinnet og tankene seg og bekymringer og gjøremål blir mindre dominerende. Du overgir deg i en tilstand av velvære uten forstyrrende tanker; det vi kaller Bliss. Hvis en enkelt behandling kan gjøre dette; hvorfor ikke da gjøre dette regelmessig?

Resultatet etter innsatsen fra din massasje terapeut øker for hver gang. Den eskalerer etter hver behandling og gir god vedlikehold og avspenning av dine muskler over tid. Regelmessigheten er forebyggende mot nye anfall av fysisk og mental stress. Da takler du hverdagen så mye bedre.

Hvordan kan massasje hjelpe deg i ditt treningsprogram?

Det å sitte på en kontor en hel dag, kan utløse problemer i nakke og øvrig muskulatur. En god massasje kan avspenne disse ubehagene og gå i dybden på problemet av vedvarende smerter. Alt du trenger å gjøre er å åpne deg for behandlingen slik at musklene lærer seg å slappe av og nyte effekten av hendene fra din terapeut.

En god massasje kan bokstavelig talt gi en real helsegevinst.

Det finnes mange studier som underbygger det fakta at regelmessig massasje har en positiv innvirkning på ditt immun system. Disse studiene indikerer samtidig at massasje terapi kan forebygge og regulere høyt blodtrykk på en naturlig måte.

Kan massasje hjelpe deg til et bedre liv? Ja, og i tillegg gi stressmestring.

Stressmestring er en viktig nøkkelingrediens til et balansert og helserikt liv. Det er bevist at til og med en enkelt massasjebehandling kan senke hjerterytmen, regulere insulin og kortisol nivåene i kroppen. Dette bidrar til å redusere stressnivået i hverdagen.

Massasje bidrar sterkt til følelsen av ro og selvinnsikt.

Når vi blir fanget i vårt travle hverdagsliv, er det lett å miste forbindelsen mellom kropp og sinn. Massasje kan vekke oppmerksomheten mot stive muskler og spenninger som vi ellers ikke hadde lagt merke til. Massasje kan også vekke nytelsesområder gjennom hele kroppen.
Noen ganger fyller vi hodet med negative tanker, bekymringer, anger og håp. Massasje kan bidra til å fjerne eller redusere slike forstyrrende elementer slik at resten av kroppen blir harmonisk.

Lær deg å puste dypt…

Overfladisk pust kan forårsake angst og stress. Så, pust inn og pust dypt når du mottar massasje. Det kan bidra til å lære din kropp å slappe av.Slapp av og merk deg din kroppsholdning.
Du kan avhjelpe dårlig kroppslig holdning ved bruk av massasje og riktig avspenning. Mange av våre kroppslige plager er et resultat av de bevegelsesvaner vi har.

Be om hjelp til å korrigere din kroppsholdning.

Vi har her nevnt noen av de mange fordelene ved massasje. Det er derimot så mye mer som kan oppleves; og vi ønsker deg herved velkommen til Bliss Massasje i Oslo.

Legg igjen en kommentar