Blogg

Hva er tantrisk massasje?

Hva er tantrisk massasje?

Tantramassasje er en erotisk massasje som ble utviklet i Berlin. Teknikkene i tantrisk massasje inkluderer ulike massasjeskoler, da den har elementer fra bioenergetikk, taoisme og erotisk terapi. Tanken bak denne massasjen er å sikre deg en opphøyd tilstand. Den gir en opphisselse, mentalt og fysisk, til hjertet og sjelen. Denne energiske massasjen stimulerer også den erotiske energien ved å få deg til å slappe av og gi deg en kjærlig berøring, tilstedeværelse og oppmerksomhet.

Hvordan foregår en tantramassasje på Bliss tantramassasjesenter?

Vi skaper et behagelig rom som er omgitt av fortryllende dufter fra stearinlys og myk, avslappende musikk i bakgrunnen. Dette miljøet gjør deg avslappet og gjør det lett å komme i kontakt med massøren. Både du og massøren må være helt til stede og gi full oppmerksomhet. Du skal ligge ned og føle deg lett og komfortabel. Du bør være avslappet nok i kroppen til at du kan føle deg vel under hele massasjen.
Massasjeterapeuten vil veilede deg gjennom avspenningsprosessen. De vil bruke bevisst berøring og hengivenhet for å gjøre deg oppmerksom på kroppen din og følelsene i denne sensuelle massasjen.

Les mer om Bliss Tantrisk Massasje

Bliss Tantric Massage i Oslo er en av de beste massasjestudioene i området. Her har vi perfeksjonert en tantramassasje som kombinerer avslappende massasjebevegelser med tantriske og taotiske teknikker som harmoniserer og øker energien din. Prikken over i-en i den tantriske massasjen fra vår erotiske massasjesalong er de sensuelle bevegelsene som vekker sansene dine.

Tantramassasjen anses for å være en rituell tilbedelse av hele kroppen. Likevel er det ikke bare kroppen som er i fokus. Den erotiske tantramassasjen i vår tantramassasjesalong lindrer spenninger i hjertet, beroliger sinnet og utvider bevisstheten din.
Varm olje smøres på kroppen slik at du slapper av og føler deg åpen for den sensuelle massasjens strykninger. Massøren kan også bruke eteriske oljer for å øke avslappingen og harmonien mellom kropp, sinn og ånd. Dette skaper en intens følelse i kroppen. Den varme oljen masseres inn på hver del av kroppen sammen med pels og fjær for å sensibilisere kroppen og gi deg et mykt kjærtegn.

Fordeler med tantrisk massasje fra Bliss erotisk massasjesalong:

Tantrisk massasje vil forandre livet ditt ved å gi deg sensasjoner og vekke en tilstand av hengivenhet. Denne massasjeterapien har stor betydning for folks livsstil. De største fordelene med tantrisk massasje er

 1.     Vekker erotisk energi, renser blodet og eliminerer eventuelle energetiske blokkeringer.
 2.     Lærer hvordan erotisk energi kan være helbredende og avhjelpende for helseproblemer.
 3.     Emosjonelle og mentale urenheter elimineres.
 4.     Den oppmuntrer mennesker til å få en bredere bevissthet og mental klarhet.
 5.     Gir glede og lykke, og sikrer en ny måte å leve på ved å viske ut fortiden og ønske fremtiden velkommen.

  Noen tips for å oppleve tantrisk massasje:

For å holde kontakten med sjelen og oppnå åndelig bevissthet er det noen tips du bør ha i bakhodet når du opplever en tantrisk massasje.

 •     Hold subtil kontakt med massøren fra starten til slutten av massasjen.
 •     Sørg for at du har din fulle oppmerksomhet rettet mot massasjen mens du får den.
 •     Bestem alltid selv trykknivået, slik at du ikke opplever at massøren presser deg med en kraft som er ubehagelig å ta imot.
 •     Bruk sansene dine for å oppleve det 100 %.
 •     Sørg for at omgivelsene gjør deg avslappet, og at du lett kan koble hjertet ditt til massørens.

Se våre Priser og tjenester

Konklusjon

Hvis du er ute etter en fantastisk, rolig og avslappende stund, bør du ta turen til Bliss Tantrisk Massasjesalong i Oslo. Vi har det beste utstyret og dyktig personale. Noe av det beste med Bliss Tantrisk Massasjesalong er at det er lett tilgjengelig og en veldig profesjonell massasjesalong.

Legg igjen en kommentar