Blogg

Hvor ofte bør jeg ha en massasje?

Hvor ofte bør jeg ha en massasje?

En av de mest vanlige spørsmål vi får som massasje terapeuter hos Bliss Massasje Oslo er: Hvor ofte bør jeg ha en massasje?

Når man tenker på alle variablene og faktorene relatert til dette spørsmålet, så vil svaret variere fra person til person. Det vil avhenge av dine fysiske, psykiske og emosjonelle behov, dine stress nivåer, dine målsettinger og selvfølgelig økonomiske situasjon.

Hver gang du opplever spenninger i kroppen, stress eller bekymringer, så kan en god massasje gi deg en frisk start.

Uten tvil, så vil de mest dyptgående fordeler ved en massasje, øke i takt med at du mottar massasje regelmessig. Som vi vet, øker blod sirkulasjonen vesentlig ved en massasje. Den beroliger nervebanene og gir helbred til spente muskler. Du får en følelse av velvære og gir deg energi i hverdagen.
Hvis du mottar massasje en gang i året, så vil erfaringen gi deg en fantastisk lindring der og da, men den kan ikke løse opp i de de spenninger og som har oppstått over et langt liv.

Er du sliten etter for mye jobbing eller rett og slett føler deg ensom og trenger menneskelig kontakt? En helhetlig kroppsmassasje kan være løsningen

Hvis du ønsker å holde deg i skikkelig god form kan det være en løsning å motta en full kroppslig massasje en til to ganger i uken. Er du skikkelig stresset, kan du gjøre en intensiv innsats og øke frekvensen enda mer. Hvis du opplever voldsomme stressnivåer, oppsøk en massasje terapeut så fort som mulig. I slike tilfeller anbefaler vi å velge den samme terapeuten slik at kommunikasjonen går lettere mht kropp og personlige behov.

Når du har kommet over de verste stressnivåene, anbefaler vi en massasjebehandlig en gang i måneden for å sikre god kontinuitet og helbred. Hvis du derimot utsetter behandlingene, kan kroppen få et tilbakefall og du må igjen gjøre en større innsats for å nå ditt komfort mål.

Lytt til kroppen og ikke la det gå for lenge før du bestiller en time hos Bliss Massasje Oslo.


Legg igjen en kommentar