Blogg

Covid Helsemessige Forhåndsregler

Covid  Helsemessige Forhåndsregler
Covid-19' Helsemessige Forhåndsregler
Vær vennlig å ta noen minutter til å lese våre Sikkerhets Forhåndsreglers politikk i lyset av de forhold hele verden sto overfor på grunn av coronavirus-utbruddet.
I samsvar med de reglene som er satt av Verdens Helseorganisasjon og det norske Folkehelseinstituttet har vi gjort alle nødvendige tiltak for å forvisse oss om trygghet og helse for både gjester og personalet.
Vi pålegger oss å overholde alle nevnte forhåndsregler under med største omtanke, og ber deg å gjøre det samme for å forhindre eksponering av virus og forsikre et friskt og helsebringende miljø.

Hva vi gjør ved Bliss Tantrisk Massasjestudio
Vi har alltid holdt en høy hygienisk standard ved vårt studio, noe våre regulære gjester har vist stor takknemmelighet for.
Alle håndklær og laken blir grunndig vasket på høy temperatur og alle overflater som en kan komme I kontakt med under en visitt blir desinfisert etter hver gjest. Dette inkluderer - men ikke begrenset til - dørhåndtak, lysbrytere, oljeflasker, dusjfasiliteter, benkoverflate. Vi bruker blejemiddel og antibakterielle produkter.
For rengjøring av hender forsyner vi med disponibele papirhåndklær eller renseservietter sammen med sanitær- og antibakterisk håndsåpe.
Våre massasjeterapauter praktiserer hele tiden ulastelig standard angående personlig hygiene (dusjer før og etter hver sesjon, håret holdt rent og satt opp under sesjonen, neglene holdt rene og korte).

Hva vi vennligst ber om
Hvis du har symptom av forkjølelse eller influensa, eller har reist I de siste 2 ukene til høyrisikable infeksjonsområder, vennligst vent den foreskrevne perioden på 14 dager fir å forsikkre deg at du er frisk før du bestiller et møte ved vårt studio.
Vennligs forsikkre deg at du har vasket hendene ved ankomst. Ta dusj og vask håret før sesjonen.

Bare en påminnelse fra Bliss

For en lang periode har behovet for intimitet og nærhet vårt bannlyst på grunn av nødvendigheten å forsikre helse og trygghet.
Det er viktig nå å påminne om at en massasjesesjon ikke bare er en tilfredsstillelse eller et innfall, men en meget verdsatt terapi, en måte tilknytte deg til deg selv, dine energier og til selve livet.
Det er et kraftfullt helsebringende redskap akkurat innen rekkevidde. Den bringer deg glede, emosjonell og energisk ballanse og et pluss av fordelaktig, positiv energi. Dette vil ikke bare holde deg sunn og frisk, men vil også forsterke ditt imunsystem.
Redsel og mangel på menneskelig kontakt har stor innvirkning på enhver persons lystfølekse, ved å redusere den drastisk. En Bliss Tantrisk Massasjesesjon kan hjelpe deg til å gjenreise din sensualitet og videre forsterke den.
Vi inviterer deg til å legge til side den rest av redsel, og, etter omhyggelig å ha overveid de sikkerhetsforanstaltninger vi har presentert, ta det nøvendige skritt og trygge din helse fra nå av.

Legg igjen en kommentar