Holistisk Terapi og Velvære

Velvære og Holistisk Terapi i Massasje Oslo Senter

Det er et mellom-menneskelig behov å føle effekten av den pleiende berøring. Den holistiske massasje terapien henter inspirasjon og teknikker fra mange tradisjoner, og kombinerer dette med en naturlig sensitivitet slik at behovene til den enkelte innfries på et helhetlig plan.

Vår holistiske terapi team fra vårt massaje Oslo senter har satt sammen en unik kombinasjon av dyp avspennende velvære massasje sammen med en sensuell energisk massasje. Vi har stor fokus på å balansere dine energier og skape en helhetlig opplevelse i sinn, bropp og sjel.

Les mer om Bliss Tantrisk Erotisk Massasje

Under kan du lese om noen av de holistiske teknikkene og terapi metodene vi benytter for å oppnå denne opplevelsen; en kraft og intensitet som forløser disse komplekse aspektene i deg:

Aromaterapi

Som et viktig virkemiddel i vår holistiske terapi i Oslo benytter vi olje ekstrakter fra naturen, slik som blomster, urter, harpiks, tresorter og røtter. I sammenheng med hud behandling kalles dette aromaterapi. Teknikkene har sin opprinnelse fra tusen år gammel viten med opprinnelse fra Egypt, Hellas og Roma. Aromaterapi gir en dyp avspenning, er helbredende ved skader og gir langvarig velvære effekt.

Aroma diffusere fra vårt massasje Oslo senter benyttes til å fylle lokalene med behagelige lukter. Våre holistiske aromaterapister blander selv ekstraktene inn i oljer som eksempelvis mandelolje. Disse kan så benyttes direkte under massasje behandlingen. Hver olje har et register med helbredende og fordelaktige virkninger.

Chromoterapi

Her drar vi fordel av en antikk holistisk viten der vi drar foredler av den energi som ligger i farge spekteret. Dette tolkes og absorberes av sinn og kropp. Vi vet at farger vibrerer etter bestemte frekvenser. Vi dirigerer så bestemte farger på kropp og sinn, sørger for at farge ressonansen gir en helsebringende effekt, og følelsen av velvære.

Pust terapi

En teknikk som reduserer angst, stress og trigger følelsen av velvære. Pusten kontrolleres på en måte som åpner lungene, øker oksygen inntaket som igjen påvirker blodstrømmene. Teknikken renser kroppen for giftstoffer og toxiner. Vi forløser et samspill der den holistiske terapeuten trigger et dypt pustmønster hos deg samtidig som det utføres muskel stimuli.

Lyd terapi

Ved å benytte diverse lyd media i massasje Oslo senter (musikk, toner, lydvibrasjoner ol) omdanner vi disse til redskap for helbredelse og velvære. Lydbildene trigger de naturlige kropps rytmer og påvirker kroppsholdning og bevegelighet. Vi kan også komplettere med tibetanske syngende boller, klang instrumenter, tonegafler, trommer ol. Alt for å skape en behagelig samklang i terapien.

Krystall terapi

Krystall terapi brukt i vårt massasje Oslo senter er en delikat og mindre direkte form for holistisk terapi, der det benyttes dedikerte krystaller eller edelstener. Disse skaper igjen en holistisk samklang som har en fordelaktig innvirkning på krop og sinn. De er beroligende på det emosjonelle plan, øker avspenningen, øker følelsen av velvære, nøytraliserer negativitet, reduserer angst og depresjoner og hjelper oss til å komme i kontakt med hele vårt vesen.

Svensk massasje

Et av de mest anvendte massasje teknikkene som benyttes i holistisk sammenheng, er det som kalles svensk massasje. Det er en kraftfull teknikk som energiserer kroppen, øker blodsirkulasjonen og gir en sterk følelse av velvære. Vi gjør fem grunnleggende bevegelser, alle rettet mot hjertet. Vi stimulerer visse myke hud områder i kroppen. Vi trekker til side håndklet på det kroppsområdet vi stimulerer, og jobber med ett område av gangen.

De holistiske terapeutene benytter en kombinasjon av knaing, rulling, trommende og vibrerende bevegelser. Huden smøres inn med olje for å unngå friksjon og skape følelsen av velbehag. Det er mange fordeler ved svensk massasje; vi nevner generell avspenthet, glatt og leget hud, økt blodsirkulasjon og spesiell helbredende effekt ved lettere skader eller ujevn hud.