VIP Tantrisk Opplevelse


Inkluderte tjenester:

  • Assisterende dusj
  • De 5 sansers rituale
  • 2h Nakenmassasje

Priser:

  • 4500 nok / 2h30'
  • 5500 nok/ 3h

VIP Tantrisk Opplevelse Hvis du søker den ultimate forkjælelsen, er vår Bliss VIP tantriske opplevelse det ideelle valget. La oss skjemme deg bort med den fineste tantriske opplevelsen, og du vil oppdage en ny grad av raffinert glede og oppfyllelse du aldri hadde trodd var mulig.

Hva du kan forvente deg i Bliss VIP Tantrisk Opplevelse

Bliss VIP Tantrisk Opplevelse er en sensuell og åndelig reise inn i sansenes og hellig erotikks rike. Vi har kuratert en spesiell pakke med tantrisk erotisk massasje, unike tillegg og meditasjonsteknikker som vekker alle dine sanser, åpner hjertet ditt og transporterer deg til riket av raffinert sensualitet og glede.

Assistert Dusj

Bliss VIP Tantrisk Opplevelse begynner med et særegent og sensuelt møte der vann, skum og massørens flytende bevegelser frigjør deg fra negative tanker og følelser. Den assisterte dusjen er en spesiell tjeneste som tilbys før starten av den tantriske erotiske massasjen av massøren som du skal oppleve vår Bliss VIP Tantrisk Opplevelse med. Det er en unik og sensuell opplevelse, fylt med pleie og avslapning, som skaper en intim tilstand før en berikende tantrisk opplevelse. Den assisterte dusjen kombinerer fordelene med tantrisk massasje med rensende effekter av vann. Gjennom den assisterte dusjen vil vår dyktige terapeut forsiktig guide deg, invitere deg til å slappe av og nyte hvert øyeblikk. Denne opplevelsen gir en rensende følelse for kroppen, følelsene og sinnet, frigjør deg fra spenning og negativitet. Det er en herlig, leken og øm opplevelse.

Å Omfavne Kosmiske Energier fra Universet

Denne avgjørende fasen av Bliss VIP Tantrisk Opplevelse innebærer at massøren guider deg til å omfavne universets gunstige energier, og integrerer hele økten i universell harmoni.

De 5 Sansers Ritual

Den påfølgende fasen av Bliss VIP Tantrisk Opplevelse er en intens og herlig sanseopplevelse som vekker og utvider dine fem sanser: smak, lukt, berøring, hørsel og syn. Under De 5 Sansers Ritual vil du bli ledet gjennom en sanseopplevelse designet for å hjelpe deg med fullt ut å engasjere deg med og nyte hver sans. Spesielt utvalgt musikk og lyder vil følge deg gjennom ritualet, fremme en følelse av fred, harmoni, og tilknytning til din essens. Duftene av forskjellige lukter vil overraske og fortrylle deg, mens essensielle oljer gir deg positiv energi. Øynene dine vil bli fanget av en fengslende erotisk dans utført av din vakre og sensuelle massøse. Når det gjelder berøring, vil du bli bortskjemt med en rekke tantriske massasjeteknikker, som sikrer den mest sensuelle avslapningen som er tenkelig. Dette unike sanseritualet vil hjelpe deg med å fokusere på øyeblikket og bli kvitt stress.

Tantrisk Erotisk Massasje

Nå er du forberedt for høydepunktet av Bliss VIP Tantrisk Opplevelse: den tantriske erotiske massasjesesjonen. Din massør vil gi deg en deilig kropp-til-kropp massasje. Vår tantriske erotiske massasje bygger på eldgamle teknikker som er forfinet gjennom århundrer, designet for å vekke dine sanser og vekke din indre energi. Ved å kombinere forsiktig bevisst berøring, manøvrer fra klassisk massasje og Tantra-teknikker, vil massasjeterapeuten guide deg mot dyp avslapning, raffinert glede og indre fred. Under den tantriske massasjen vil du bli oppfordret til å gi slipp på all stress og spenning, og helt fordype deg i opplevelsen. Din energi vil bygge seg opp og flyte gjennom kroppen din i bølger av ren glede og ekstase. Vår dyktige og vakre massør vil hjelpe deg med å frigjøre spenninger og stress samtidig som din erotiske energi aktiveres, og du vil føle deg virkelig levende og oppkvikket.

Oppstigende Meditasjon

Ved avslutningen av din tantriske erotiske massasjeopplevelse vil du bli ledet gjennom en spesiell meditasjon for å oppleve kraften i stigende energi. Vår ekspert tantriske massasjeterapeut vil guide deg gjennom denne transformative praksisen, slik at du kan tappe inn i din indre energi og føle den strømme gjennom hele ditt vesen. Denne sterke praksisen er designet for å koble deg til den kosmiske, guddommelige energien som omgir oss alle. Gjennom pustearbeid og visualisering vil du bli guidet til en tilstand av dyp avslapning og indre fred. Din energi vil begynne å stige og flyte, stige gjennom kroppen din i bølger av ren glede og ekstase. Mens energien din stiger, vil du oppleve en dyp følelse av forbindelse med deg selv og verden rundt deg. Glede og takknemlighet vil fylle deg, sammen med fornyet hensikt og klarhet. Vår oppstigende energimeditasjon er virkelig transformative og vil etterlate deg fornyet, styrket og forbundet. Den utfyller perfekt vår tantriske erotiske massasjesesjon, slik at du kan fordype deg fullstendig i kraften i din egen energi. Bliss oppstigende energimeditasjon er en utmerket måte å berike din åndelige praksis på, eller rett og slett oppleve de dype fordelene med energiarbeid. Bestill din Bliss VIP tantriske opplevelse i dag og la oss ta deg vekk fra hverdagens stress, og introdusere deg for en verden av ren glede og avslapning. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår eksklusive og fortryllende tantra erotiske massasje-parlour.