Naturist Tantrisk Massasje

OPPDAG NATURISME OG HØST FORDELENE MED BLISS MASSASJE: NATURIST PARADIS


Det er ingen hemmelighet at fransker har en enestående attityde når det gjelder nakenhet. Med en lang historie bak seg, menes den Naturlige Forestillelse, eller "au naturel" perfekt frihet, akseptering av det vakre I enkelthet og å leve I harmoni med naturen.

Bliss Massasje Oslo elsker ideen om livskraften av Tantra og Naturisme, så, de ubestridelige erfarne veilederne til Tantra opplevelse inviterer deg til å oppleve filosofien av velbehag, basert på praktisering av Naturisme kombinert med utsøkt Bliss Massasje ved Oslo Tantrisk Massasje.

Innenfor den ukrenkelige intime atmosfære ved Bliss Massasje Oslo, har du frihet til å åpne din tilværelse til den dyrebare, arketypiske skjønnhet og renhet av nakenhet. Du vil kjenne ved direkte opplevelse den samme trancendentale harmoni som Renesansens artister skjenket til hele verden på en fullstendig uhemmet måte for 600 år siden.

Den uhemmede måten den Naturlige Forestillelse integrert I praksisen av Tantrisk Massasje ved Bliss Massasje Oslo kommer fra en dyp forståelse av Universell Skjønnhet og Harmoni som ligger under overflaten av enhver og hver enkelt av oss, klar til å ta deg til det neste nivå på Reisen til Selvoppdagelse og Fryd (Bliss).

"Hvilken sjel er så tom og blind, som ikke kan anerkjenne det faktum at foten er mer edel enn skoen, og huden mer skjønn enn plaggene som bekler den?"(Michelangelo)

NØR NATURISME ER KOMBINERT MED PROFESJONALITET


Vi inviterer deg til å nyte den herlige bevisstgjøring ved "par excellence" kuren mot stress, og fylle deg med ren nytelse.

Bliss Massasje Oslo Naken Tantrisk Massasje vil gi deg opplevelse for kropp, sjel og sinn, I en omgivelse av harmoni, sensualitet og komfort.
Ved å starte med ønske og videreføre til ren sublim sensualitet, vil du nå nye høyder I din intime sensuelle og emosjonelle indre verden.

Bliss Massasje Studio I Oslo vil ta deg til et tidsløst univers, sammensluttet foredlet erotikk med erotisk massasje og dyp avslappende teknikker. Unn deg selv med unik afrodisiakisk opplevelse, ledet av vårt team av massøser, fullstendig sensuelle og profesjonelle.

Vår behandling er ment for menn, kvinner og par.

Vi vil vennligst minne deg om at Bliss Massasje Oslos tjenester, gjennom å formidle verdiene av Naturismens filosofi, ikke akseprerer under noen omstendighet ønsker av tvetydig natur, og du er vennligst bedt om å akseptere vår standard om oppførsel hele tiden.

Vennlig husk at disrespekt av vår standard vil lede til øyeblikkelig avslutning av sesjonen, og tap av kostnad for massasjen.

Se våre priser