Tantrisk Massasje for Menn


Bliss Tantrisk massasje kan forbedre din erotiske ytelse

Har du lagt merke til at jo mer opptatt du er med din jobb og daglig ansvar, dess mindre tid har du til ditt intime liv? Kvaliteten og tiden du bruker i seng med din kjære kan alltid forbedres. Du kan alltid bli en bedre elsker, bare du vier dette faktum mer oppmerksomhet i relasjon til det liv du lever.

Som mann; uansett hvor god du er i forretningslivet, så har du potensiale til å øke din maskuline kraft i sengen. Vårt tantriske massasje program kan avhjelpe og forlenge din seksuelle yteevne. Dette gjøres ved bevisst fokus på kreativ seksuell stimuli, samt puste og avspenningsteknikker.

Tantrisk Massasje – en naturlig og lett tilgjengelig løsning i tilfelle du opplever prematur ejakulasjon

Prematur ejakulasjon kan ikke sies å være relatert til en eksakt klar årsak. Psykologiske aspekter som angst, skyld og depresjon kan være underliggende årsaker. Men, det kan også være et resultat av medisinske hormonelle problemer. Slike problemer kan føre til utilfredsstillende sex for begge parter, som igjen forsterker spenninger i ditt parforhold.

Evnen til å ha full kontroll, kan tidvis være vanskelig. En vanlig tendens er å haste frem mot klimaks. Hva så om du kan lære deg å utsette orgasmen?
Vår tantriske massasje kan hjelpe deg til å slappe av, samtidig som nytelsen øker. Dette vil øke din selv kontroll og du vil føle deg mer selvsikker.

Potens problemer eller nedsatt erotisk lyst? Vår massasje kan få deg tilbake på sporet

Stress og angst kan forårsake en rekke erotiske problemer. Som følge av dette er potens problemer ofte et symptom og ikke en varig tilstand. Ereksjonen er et resultat av en svært sammensatt prosess i kroppen. Erotisk lyst kommer som en interaksjon mellom din kropp, nervesystemet, muskler, hormoner og følelser.
En tantrisk massasje kan være dypt avspennende og regenererende. Den kan forløse spenninger og hindringer som igjen fører til økt kjønnsdrift og potens.

Tantrisk massasje for menn er en sensuell og helhetlig kropp til kropp opplevelse

En tantrisk massasje seanse for menn er både avslappende og sensuell i samme omgang. Din erotiske energi vekkes og spres gjennom hele kroppen. En ekte tantrisk massasje fører til dype stadier av nytelse og avspenning. Regelmessig gjentakelse av denne opplevelsen kan føre til en varig forandring av ens selvinsikt, av egen sensualitet og seksuell energi.

Det er et kjent faktum at menn har en tendens til primært å fokusere i de erotiske områdene, siden den seksuelle energi lett føles der. Dette gjør at mange menn glemmer å inkludere resten av kroppen og deres helhetlig kapasitet; da også sinn og sjel.

Den tantriske tradisjon inkluderer således ikke ejakulasjon. Det er kun når mannen bevarer sin kreative energi, at total sanselighet kan oppleves. Målet med vår sensuelle tantriske massasje er at mannen øker sin energi, og ikke mister den. Dette fører til en dypere helhetsopplevelse, øker følelsen ev selvkontroll og gir en langvarig effekt.