Om vår Ekte Tantrisk Massasje

Den Tantriske massasje form vi tilbyr i Oslo har blitt praktisert i svært mange år. Denne urgamle kunst har sin opprinnelse fra India og sies å få din kropp til å «smelte av velvære», løse opp dine begrensninger og gi et rolig sinn.

Når vi lærer å koble ut forstyrrende tanker, åpner vi oss for en helt ny og sensuell verden. Vi overgir oss til en sanselig vandring der følelsene overgår våre tanker.

Hva innebærer en ekte tantrisk massasje?

En ekte tantrisk massasje Oslo fører til en dypsindig avspenning ved at den seksuelle energi vekkes og blir så kanalisert gjennom hele kroppen.

Finn ut Hva tantrisk massasje er

Tantrisk massasje innebærer både en stimulering og avspenning av dine energier på et mesterlig vis, og følger de samme bølger av sanselighet som trigges av et musikalsk mesterverk.

Tantrisk Massasje vekke alle dine sanser

Det starter kanskje med hørselen, så lukt, forestillingsevne og deretter berøring. Du blir oppmerksom på et hav av sanselighet over hele kroppen.

Du vekkes til total tilstedeværelse og kjenner bølger av stimuli og avspenning i ett. Dette fører til bølger av det som kan kalles full kropslig orgasme. På denne måten vil du få en dypere forståelse for hva den seksuelle livsenergi egentlig er. Åpen deg for en Ekte Tantrisk opplevelse i Oslo.

Omgjør din sensuelle sanselighet til en dyp tilfredsstillende erfaring

Klarer man å mestre den erotiske energien, vil dette ifølge visdommen i Tantra, snu erotisk nytelse til dypere nivåer av tilfredshet. Mestringen fører til sublime effekter som er fordelaktig for hele kroppen, sinn og sjel.

Reduser stress, frustrasjoner, depresjoner og lavt erotisk ønske

En Tantrisk Massasje kan hjelpe men til å forbedre sin s erotiske yteevne erotiske, ev. avhjelpe ereksjons problemer, og dermed øke ens selvtillit.

En Tantrisk Massasje for kvinner kan være en naturlig terapi for å overkomme vold eller seksuell trakasering. En sensuell massasje kan gradvis løse opp i spenninger og blokkeringer som har oppstått pga stress eller angst.  Den kan virke frigjørende på dine følelser og lede deg frem mot helbred.

En tantrisk massasje for kvinner kan hjelpe deg som opplever vanskeligheter med å oppnå klimaks, slik at du kan slappe av, og igjen komme i kontakt med din kvinnelighet. Gi bedret selvrespekt og ditt behov for å forstå forbindelsen mellom kjærlighet og seksualitet.

Bryt ned det monotone, og velg en Parvis Tantrisk Massasje

Dere kan forbedre deres helhetlige parforhold ved å velge en massasje sammen, men likevel i separate rom. Den kan fyre opp under parforholdet og tilføre noe nytt, men på et uskyldig plan.

Det kan til og med bidra til å løse relasjons konflikter og gjenforene parforholdet. Hvis dere opplever et dempet begjær i parforholdet, kan en parvis massasje stimulere deres fantasier og gjenvinne attraksjonen.

Vi inviterer deg til en opplevelse av tantrisk massasje Oslo; til å dykke langt ned i en opplevelse av ekstase. Slapp av og åpne opp sinnet.

Etter litt øvelse vil du nå dype nivåer av nytelse i hele ditt vesen, bølger av levende energi som strømmer gjennom kropp og sjel– bringe deg til nye høyder og gir en legende følelse.

Fordelene ved å mestre den erotiske energien

Mannen blir mer maskulin, øker sin trygghet, bli friere, mer viril og våkner seksuelt. Han vil erfare økt nytelse og økt kontroll over sin energi. Han vil være i stand til å erfare en full kropslig orgasme.

Kvinnen blir mer feminin, tilfreds, utstrålende, trygg, sensuell, erotisk, avspent, åpen, vakker og fri.