Tantrisk Massasje for Kvinner

Slapp av og regenerer deg selv hos Bliss Tantrisk Massasje

Kvinner flest har den egenskap at de kan føle orgasmisk glede i hele sin kropp, bare de gis tid og anledning. Tenk deg den sjeldne opplevelsen av å bli skjemt bort fra topp til tå, uten noen form for forventninger. Når du tar dette i betraktning, så kan en tantrisk massasje være en fantastisk anledning til å oppleve nettopp dette.

Reduser stress og opplev en mer tilfredsstillende intimitet

For at kvinner skal føle seg bedre på alle nivåer, kan vi kombinere forskjellige avspenningsteknikker for å redusere stress, smerter og muskel spenninger. Det er velkjent at stress, angst og spenninger som kan oppleves i hverdagen, kan påvirke vårt intime liv. Dette kan i tillegg forårsake nedsatt seksuell lyst eller vanskeligheter til å nå klimaks.

Vår tantriske massasje for kvinner er en fullkroppslig behandling med mål om å fjerne spenninger, åpne opp for den erotisk energi og gjenvinne tilstanden av velvære. Du vil oppleve at hele kroppen blir mer avspent, årvåken, sensitiv og orgasmisk. Det kan hjelpe deg å gjenvinne din feminitet, selvsikkerhet og føle deg sexy igjen.

Vår tantriske massasje kan sees på som en holistisk terapi. Den inneholder et mangfold av virkemidler som vekker din kropp, sinn og følelser. Denne omsorgsfulle og sanselige terapi kan også hjelpe deg til å overkomme opplevelser av voldelig karakter eller seksuell trakassering.

Vekk dine sanser og føl deg trygg og ivaretatt

En tantrisk massasje kan være en svært sammensatt opplevelse for kvinner. Vi tilbyr et atmosfære som underbygger ditt behov for trygghet, varme og respekt slik at du lettere når tilstander av total avspenning og sanselighet. Det at du skal føle deg trygg er svært viktig for oss. Alt skjer i rolig tempo og i god dialog. Vår tantriske massasje er totalt tilpasset dine behov, slik at alle ønsker vil bli ivaretatt og besvart.

Fjern spenninger og traumer med vår Helbredende Yoni Massasje

Ved forespørsel, kan vår tantrisk massasje for kvinner også inneholde en yoni massasje (massasje av genetalia) Før behandlingen starter, vil vi avklare forholdene rundt dette. Hensikten med en yoni massasje er ikke å trigge opphisselse, men å forsiktig dempe spenninger eller traumer som ligger opplagret i dette området. Likevel, kan man oppleve en erotisk vekkelse som en side effekt ved denne behandlingen.

Hvis du opplever spenninger og blokkeringer i dette området, kan dette føre til smerter eller nedsatt sanselighet. Dette kan igjen resultere i redusert lyst eller til og med depresjoner. Gradvis vil vi hjelpe deg til løse opp i disse spenningene. Yoni massasjen vil da kunne øke din sanselighet og lystfølelse som igjen gir deg optimismen og gleden tilbake.