Vårt Konsept

Profesjonell tantrisk erotisk massasje i Oslo

Bliss tantrisk erotisk massasje i Oslo ble skapt for å bringe glede og fryd. Vi tilbyr kun ren tantrisk erotisk massasje av høyeste kvalitet.

Bliss tantrisk erotisk massasje ligger i svært sentralt område, svært nær Oslo Sentralstasjon og kun et par minutter fra Operaen i Oslo og Munchmuseet i en bygning med en unik arkitektur.

Finn ut Hva Tantrisk Massasje er

Vi har skapt en paradisisk atmosfære som bringer naturens magi og farger inn i livene våre for å gi næring og føde til sjelen. Massasjen vi tilbyr er unik som en original kombinasjon av flere typer massasje, som begynner med svensk avspenningsmassasje, og kombinerer teknikker fra tantrisk massasje, Tao massasje, thaimassasje og erotisk massasje som aktiviserer spesielle energimeridianer.

Se Våre Priser og Tjenester

Erotisk massasje med en original tilnærming

Hele massasjen er en sensuell og erotisk opplevelse som inkluderer kropp til kropp massasje og naturistmassasje for en dyp forbindelse til de kosmiske energiene manifestet som ren eros. Vi perfeksjonerer kontinuerlig våre ferdigheter, kunnskaper og tjenester for alltid å tilby nye og spennende massasjeopplevelser til våre gjester, vi respekterer kontrollen av den prokreative energien og dens bruk til høyere formål for å nå en tilstand av indre lykke og glede.

Det er viktig å huske på at effekten av denne typen massasje merkes etter den første økten med tantrisk erotisk massasje, dens varighet oppstår ved å gjenta massasjeopplevelsen regelmessig, minst en gang hver 20. dag. Når du besøker Bliss Tantrisk Massasje har du muligheten til å lære om Tantra, Tantrisk massasje og kontroll av proaktiv energi.

En uforglemmelig opplevelse av sensuell massasje

Vår tantriske erotisk massasje kan i stor grad forbedre livskvaliteten i mange aspekter:

  • emosjonelt kan du oppleve større følelse av balanse og ro,
  • i erotisk liv kan du og din partner oppleve en større tilfredsstillelse,
  • i profesjonelt liv gir tantrisk massasje kraften til forbedret konsentrasjon, tid- og stressmestring i tillegg til å tilby mental klarhet og evnen til større konsentrasjon, fokus og inspirasjon.

    Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt lille stykke paradis og venter på deg med glede for å oppleve vår frydefulle tantriske erotisk massasje.