Vår Visjon

Bliss Massasje finner du i sentrum av Oslo. Vi tilbyr både klassisk avspennende terapier, samt sensuell tantrisk massasje for menn, kvinner og par.

Vi tilbyr et omfattende holistisk terapi program der kjernevirksomheten; Tantrisk massasje Oslo, påvirker den seksuelle energi til å oppnå en dyp tilstand av velvære og lykksalighet.

Reduser stress og oppnå et mer tilfredsstillende intimt liv

Sett fra et holistisk perspektiv, kan kroppen sees på som en refleksjon av ens helhetlige vesen og de opplevelser man har hatt. Kroppen rommer alle følelser, ens tro og øvrige spirituelle uttrykk.

Enkelte profesjonelle som jobber helserelatert, har intuitivt visst om disse koblingene. I senere tid er disse relasjoner mellom sinn, kropp og sjel vitenskapelig bevist.

En hengiven sensuell massasje kan være bade avspennende og energiserende

På et emosjonelt plan kan massasje føre til en avspenning, sanselighet og en delikate berøring vi har lengtet etter. Dette beroliger hjernen, reduserer stress og gjør at vi føler oss elsket igjen.

På et dypere plan kan massasje forløse blokkeringer som vi har lagret i kroppen. Dette kan igjen påvirke vår energiflyt og føre til endringer i vår vitale alkemi og vekst.

Vi tilbyr massasje terapi som er tilpasset dine særegne behov

Vår evne til å tilpasse oss de behov hver gjest og enkeltperson har; er grunnleggende i vårt arbeide som massasje terapeuter. Vi tilpasser oss videre til din karakter og personlighet.

Det er selvsagt viktig at vi tar utgangspunkt i hver enkelt gjest og de ønsker de bringer med sed. Noen ønsker bare å løse opp i en stiv nakke eller skuldre. Andre trenger en massasje som kan redusere stress, smerte og muskel spenninger.

Vi gir spesiell oppmerksomhet til kvinner og par

Kvinner føler seg ivaretatt med vår Tantriske Bliss Massasje i Oslo, og verdsetter den dype omsorgsfulle forbindelsen som igjen fører til helbredende fordeler.

Par kan ønske å oppleve dypere tilstander av intimitet sammen med sin kjære under en Parvis Tantrisk Massasje Oslo behandling. Andre ønsker å oppleve en massasje for å komme nærmere ens personlige vekst. Bliss Massasje Oslo ønsker å respondere på alle dine behov.

For å berike opplevelsen til hver gjest, er vi dedikeret til å tilføre dette aspektet av indre vekst.

Massasje dreier seg hovedsakelig om sensitiv kommunikasjon gjennom sansen av berøring. Det dreier seg om å sammenføre det intrikate forhold mellom hvem du er med hvem jeg er, og hvordan vi så får en forbindelse gjennom sansen av berøring.

Vi håper du blir ”berørt” av den elegante, varme og koselige atmosfære vi har skapt ved vårt Massasje Senter i Oslo.