Tilbakemelding

June 21, 2016, english

Thanks for a wonderful tantra massage. It was very nice and excellent. And a special thanx to Cornelia. You were amazing. Best regards Thor.

February 18, 2016, norsk

Deilig massasje, første gang Tantra for meg, men ikke siste. Fint sted, avslappende og trygg atmosfære. Min kloke og vakre massør var svært dyktig, profesjonell, følsom, var og intens. Jeg slappet av, ble fylt av ny energi og lærte mye om meg selv. Takk!

February 2, 2016, norsk

Veldig deilig og avslappende massasje. Fikk løst opp en mengde spenninger. Kan anbefales.

January 31, 2016, english

After 2 hour massage with Helen I could fly without wings. Very good. Very nice.

January 19, 2016, norsk

Massasjen jeg fikk i dag var i en klasse for seg. Meget hyggelig og dyktig massøse. Jeg aldri før mottatt slik sensuell og deilig massasje før. Min stive rygg fikk ekstra oppmerksomhet med mer kraft på. Kjempebra! Takk for to deilige timer!! Det vil bli mer tantra på meg.

December 8, 2015, norsk

For en fantastisk opplevelse! Varme, deilige omgivelser. Den mest sensuelle og deilige massasjen jeg har fått noen gang. Tusen takk, L – for to uforglemmelige timer.

November 3, 2015, norsk

Seriøst sted med fine fasiliteter – og ikke minst en massasje som virkelig var sensuell og oppladende. Veldig deilig!

August 9, 2015, norsk

Herlig og godt alt sammen. Elsker tantra, jeg fikk endelig tilbake denne deilige opplevelsen, og har lært mye om hvordan man masserer:) Love iiiittt <3

May 4, 2015, norsk

Hei! En annerledes men svært hyggelig erfaring. Gi en stor takk til Mira, hun er fantastisk. Jeg vil prøve å slappe bedre av neste gang, men det er svært vanskelig med så vakre jenter!! Jeg kommer snart tilbake. Takk for denne gang! x

April 16, 2015, norsk

Den absolutt mest sensuelle og beste myke massasjen jeg noensinne har fått! Anbefales.

Legg til en oppføring