Blogg

TRENGER DU EN YONI MASSASJE?

TRENGER DU EN YONI MASSASJE?

Yoni er sanskritt, og betyr kjønnsorganer, skjeden og også livmoren. "Yoni massage" betyr i utgangspunktet massasje av hele kjønnsområdet.
Denne spesielle behandlingen kan være en del av din opplevelse av Tantrisk Massasje for Kvinner med Bliss.
En god yoni-massasje starter alltid med full kroppsmassasje, fordi avslapning, åpenhet og sikkerhet er veldig viktig for å stole på noen som nærmer seg en så delikat del av kroppen.
Du lurer kanskje på: "En full kroppsmassasje er bra, men hvorfor trenger jeg en yoni-massasje?

HVORFOR VELGE EN YONI-MASSASJE?

Her er 6 hovedfordeler som vil oppmuntre deg til å gå ut av det hverdagslige og bestemme deg for å nyte vår profesjonelle behandling:

1. DIN YONI TRENGER Å SLAPPE AV LIKE MYE SOM DU GJØR.
Hvor godt føles det ikke å slappe av etter en travel dag? Få hele kroppen din berørt og hver muskel avslappet? Det føles godt, gjør det ikke?
Vi trenger alle avslapning og det samme gjør din yoni. De mange musklene og reflekspunktene i hele kjønnsområdet vil ha stor nytte av å bli massert med ømhet og omsorg.

2. SPENNING KAN AKKUMULERES I DIN YONI.
Din yoni er den mest mottakelige delen av kroppen din, og den kan holde mye spenning. Dette kan lindres i løpet av noen økter med profesjonell massasje.Hvis du kjenner på de daglige problemene og stressene som er samlet inne i din yoni, hvis du opplever sammentrekning, ømme punkter eller skjørhet, kan en yoni-massasje som tilbys med tålmodighet, hengivenhet og forsiktighet hjelpe deg å slappe av og løse alle disse plagene litt etter litt.

3. DET ER EN MÅTE Å KOMME I KONTAKT MED DEG SELV OG KROPPEN DIN.
Hvor mye oppmerksomhet gir du din yoni? Hvor godt er du kjent med denne mystiske og fasinerende delen av kroppen din?
En måte å komme i kontakt med den er å lytte oppmerksomt til dens behov og deretter oppdage skjønnheten dens, tomme for tomme.

Tantra Massasje for Kvinner ved Bliss er en samlende opplevelse som gjenoppretter balansen på en utsøkt skånsom måte. Det er en av de beste måtene å ivareta kroppens behov. Din yonis helse er knyttet til din generelle tilstand av velvære; derfor er det veldig viktig å integrere den i harmonien til en slik økt. Din yoni er som et speil der hele kroppen reflekteres. Ved å massere forskjellige innside områder, utløses det en helbredelsesprosess som har betydelig etterklang i hele kroppen din.

4. DIN YONI TRENGER AKTIVITET LIKE MYE SOM KROPPEN DIN TRENGER TRENING.
Det er mange forskjellige muskler i og rundt yoni som må holde si vigør for en god helse og et harmonisk intimt liv. Akkurat som kroppsmuskulaturen din drar nytte av trening og aktivitet, på samme måte som din yoni drar nytte av å elske, fra Kegel-øvelser eller fra riktig massasje.
En yoni-massasjeøkt øker styrken til musklene i yoni. Den hjelper med å lindre helseproblemer som urinkontinens eller frigiditet og gjør deg oppmerksom på hvordan kroppen din er.

5. REFLEKSOMRÅDENE I DIN YONI MÅ AKTIVERES.
Å være et speil for kroppen din, enten du vet det eller ikke, store organer som nyrene, leveren, hjertet og så videre, har tilsvarende refleksjonsområder inne i yoni.
Men hvis disse ikke er aktivert eller til og med har spenninger som hoper seg opp, kan du ha følelsesløse områder eller som kan være smertefulle inne i skjeden. Med riktig pleie og forsiktig berøring vil hele yoni bli levende, sunn og frisk.
Følsomheten din øker, og det øker også din evne til å oppleve mer nytelse under kjærlighetsakten.

6. DIN YONI ER KILDE TIL GLEDE OG ORGASME.
Når yoni er aktivert, blir alle refleksområdene vekket og følsomme, alle spenninger blir lagt til side, du oppdager friheten av å være sensuell. Fra dette punktet vil din libido bli økt, og du vil lettere nå tilstander av orgasme under kjærlighetsakten.
Du vil også være klar til å oppleve mer raffinert, dypere orgasme og til og med full kroppsorgasme.

Hva tror du? Er det vært å få oppleve en yoni-massasje?

6Kommentarer

 • Karl erling 11 okt., '23
  Meldingen jeg sendte var en forespørsel til dere og ikke ment for websiden deres. Vennligst ikke publiser, men svar gjerne på mailen.
 • Karl erling 11 okt., '23
  Hei! Min vakre kjærste på 50 er veldig nysgjerrig på yoni massasje. Men ønsker en mannlig massør. Har dere det? Hun har prøvd tantra massasje men savner berøringrn som yoni massasje tilbyr.
 • Karine Grønlund 18 apr., '23
  Hei! Tilbyr dere fortsatt yoni massasje og hva er prisen
 • Nguyen 16 nov., '22
  Hvor holder dere til?
  Hva er pris? Hvor lenger blir det?
  Hvordan bestiller man time?
 • Håvard Helleland 19 aug., '21
  Hei.
  Lurte på om det er mulig og bestille parmassasje hos dere fredag neste helg? Der vi kan være på samme rom? Utfører dere også yoni og Lingam massasje?
  Mvh: Håvard og Maria (34og31år)
 • Håvard Helleland 19 aug., '21
  Hei.
  Lurte på om det er mulig og bestille parmassasje hos dere fredag neste helg? Der vi kan være på samme rom? Utfører dere også yoni og Lingam massasje?
  Mvh: Håvard og Maria (34og31år)

Legg igjen en kommentar